Tarife Recuperare DateDIAGNOSTICAREA ESTE GRATUITA doar daca in urma diagnosticarii se face si recuperarea la noi in service.
Daca in urma diagnosticarii nu se mai face si recuperarea atunci se achita taxa de diagnosticare 100 lei (ex. m-am razgandit si nu mai vreau recuperarea datelor, vroiam doar sa stiu cat costa sau daca se poate face).

TAXA DE PRIORITATE este de 500 lei, (in timpul orelor de lucru L-V 10-18), se achita anticipat si nu garanteaza recuperarea datelor. Beneficiati de punerea in lucru a cazului dvs. cu prioritate inaintea celorlalte cazuri aflate in lucru in service. (ex. puteti sa va ocupati de problema pe loc? DA, taxa de prioritate este 500 lei.)

TAXA DE URGENTA este de 1000 lei, se aplica in afara orelor de lucru care sunt L-V 10-18, in Weekend, sau in timpul Sarbatorilor Legale, se achita anticipat si nu garanteaza recuperarea datelor. (ex. avem un hard defect si nu putem astepta pana luni, va puteti ocupa de recuperarea datelor sambata? DA, taxa de urgenta este 1000 lei.

Recuperare Date HDD - Fisiere Sterse, Partitii Formatate, Sistem de Operare Reinstalat, Nedetectat, Inaccesibil, Capacitate 0 GB, Placa arsa, Scapat pe jos, Zgomote, etc.

DetaliiTarif
Tarif de baza pentru HDD-uri cu capacitate pana la 1 TB.

Tariful de baza de 600 lei, include o reducere de 100 lei, acordata daca in urma recuperarii lasati HDD-ul defect la noi pentru piese, ajutand astfel la recuperarea altor cazuri. Daca NU doriti sa lasati HDD-ul defect la noi in urma recuperarii, NU veti beneficia de reducere si veti achita tariful de baza integral si anume 700 lei.

Tariful include DOAR recuperarea datelor de utilizator stocate pe dispozitiv.

NU include recuperarea sistemul de operare, refacerea functionalitatii unor programe instalate sau a unor baze de date corupte, fisiere sau setari de sistem, refacerea unei clone functionale care este afectata de bad-uri, etc.
700 lei


600 lei
La HDD-uri cu capacitate mai mare, pentru fiecare 1 TB in plus se adauga:100 lei
Pentru interventie la partea mecanica in Clean Room se adauga:200 - 500 lei
+ Piese (ex. capetele de citire sunt defecte si nu avem altele similare in service):Pretul lor va fi comunicat in urma diagnosticarii, pe baza ofertei primite de la furnizor.
La HDD-uri care provin din sisteme de supraveghere CCTV, DVR, NVR se adauga:500 lei

Recuperare Date SSD - Nedetectat, Inaccesibil, Capacitate 0 GB, SATA FIRM 11, etc.

DetaliiTarif
Tarif de baza pentru SSD-uri cu capacitate pana la 512 GB.

Tariful de baza de 600 lei, include o reducere de 100 lei, acordata daca in urma recuperarii lasati SSD-ul defect la noi pentru piese, ajutand astfel la recuperarea altor cazuri. Daca NU doriti sa lasati SSD-ul defect la noi in urma recuperarii, NU veti beneficia de reducere si veti achita tariful de baza integral si anume 700 lei.

Tariful include DOAR recuperarea datelor de utilizator stocate pe dispozitiv.

NU include recuperarea sistemul de operare, refacerea functionalitatii unor programe instalate sau a unor baze de date corupte, fisiere sau setari de sistem, refacerea unei clone functionale care este afectata de bad-uri, etc.
700 lei


600 lei
La SSD-uri cu capacitate mai mare, pentru fiecare 512 GB in plus se adauga:100 lei
Pentru SSD-uri care necesita PCB Rework se adauga:200 - 500 lei
+ Piese (ex. este necesar un SSD donator pentru a inlocui controllerul defect si nu avem unul similar in service):Pretul lor va fi comunicat in urma diagnosticarii, pe baza ofertei primite de la furnizor.

Recuperare Date Card Memorie, Stick USB - Fisiere Sterse, Partitie Formatata, Nedetectat, Inaccesibil, Capacitate 0 GB, etc.

Capacitate Stick, CardPret
Pana la 32 GB400 lei
De la 64 GB600 lei

Pretul si disponibilitatea pieselor de schimb necesare pentru incercarea de recuperare a datelor de pe dispozitive defecte se va comunica in urma diagnosticarii, iar costul lor de achizitie va fi suportat anticipat de catre client indiferent de rezultatul incercarii de recuperare a datelor, deoarece fara acestea nu se poate incerca iar rezultatul incercarii nu il putem sti dinainte.

Piesele defecte se schimba doar in scopul recuperarii datelor, NU pentru repararea dispozitivelor astfel incat acestea sa mai poata fi folosite ulterior, de obicei acestea avand si alte probleme cum ar fi degradarea suprafetei magnetice, multiple zone cu bad-uri, uzura memoriilor NAND, etc.

Interventie la partea mecanica in Clean Room se refera la cazul in care este necesara deblocarea capetelor de citire blocate pe platane, schimbarea capetelor de citire, curatarea capetelor de citire si a platanelor contaminate, mutarea platanelor in alta carcasa in cazul in care motorul este defect, etc.)

Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA 19%.