Recuperare
Date Stick USB

Doresc recuperare date
Imagine recuperare date Stick USB

Despre Stick USB

Stick-ul USB este un dispozitiv de stocare date portabil si foarte practic datorita capacitatii de stocare mare si a dimensiunilor fizice reduse. Stick-ul USB este foarte expus pierderii datelor deoarece este utilizat pe mai multe dispozitive, putand fi afectat de virusi sau coruperea datelor stocate.

Cele mai frecvente probleme care cauzeaza pierderea datelor la stick-urile USB sunt: virusi, sistem de fisiere corupt, defectiune hardware, deconectare necorespunzatoare, stergeri si formatari accidentale, software corupt.

Recuperam date de pe Stick-uri USB de orice marime sau model.

Recuperare Date

Recuperam date de pe orice tip de partitie, recuperam fisiere de orice tip: documente, imagini, video, audio, baze de date, emailuri, fisiere backup etc.

Cele mai
intalnite defecte

  • - Defectiune logica: partitii sau fisiere corupte, sterse sau formatate.
  • - Defectiune fizica: stick-ul nu este detectat sau este detectat incorect, controller-ul sau chipurile de memorie sunt degradate, stick-ul are conectorul rupt sau indoit, a suferit deformari mecanice etc.

Recomandări

In cazul in care stick-ul dvs. care contine date importante nu este detectat de calculator, sau ati sters accidental partitii sau fisiere, va recomandam sa nu mai folositi deloc stick-ul defect pentru a avea sanse cat mai mari de recuperare a datelor.

Daca aveti un stick USB care nu mai este detectat de sistem sau este detectat la o capacitate mai mica, nu puteti accesa datele, a fost rupt, deformat sau orice alte probleme, apelati la noi. Trebuie doar sa ne scrieti sau sa ne sunati pentru a ne spune mai multe despre dispozitiv.