Recuperare
Date Stick USB

Doresc recuperare date
Imagine recuperare date Stick USB

Vest Data Recovery

Cei mai buni ingineri cu peste 90% cazuri rezolvate!

● Ai nevoie de datele pierdute ca de aer?
● Vrei sa iti poti continua munca fara batai de cap?
● Iti doresti amintirile cu cei dragi?

Te putem ajuta si pe tine in recuperarea datelor pierdute.

Recuperare Date Stick USB

In anul 2009 am inceput sa oferim servicii profesionale in domeniul recuperarii datelor de pe hard disk-uri. La scurt timp am observat ca primeam frecvent solicitari de recuperare a datelor de pe memorii flash cum ar fi Stick-uri USB sau Carduri de Memorie care erau defecte. La acel moment nu am gasit nici o companie specializata in acest domeniu la noi in tara si am decis sa investim noi in acest domeniu pentru a putea oferi un serviciu profesional de recuperare date de pe memorii flash.

Ulterior am achizitionat echipamente profesionale de la mai multe companii de renume din domeniu, am urmat cursuri de pregatire si am acumulat experienta de-a lungul anilor, in tot acest timp ajutand mii de persoane fizice, profesori, medici, fotografi, videografi, ingineri, arhitecti, contabili si diverse companii sa-si recupereze datele pierdute.

Bine de stiut!

Daca datele tale sunt suficient de importante pentru a fi recuperate, nu apela la un prieten "foarte priceput", la un mic "programel" gratuit sau la alte mituri gasite pe internet.

De cele mai multe ori cei care au apelat la astfel de metode au ajuns sa piarda datele definitiv.

Trimite acum memoria ta flash la recuperat!

Beneficiezi astfel de pregatirea si experienta celei mai bune echipe de ingineri, de un laborator ultraperformant dotat cu tehnologie de ultima generatie si sanse de recuperare peste 90%.

Putem recupera date pe o varietate de dispozitive flash inclusiv Stick-uri USB, Carduri SD, microSD, Carduri CF, MMC, CFast care sunt defecte, inaccesibile, instabile, cu conectori rupti, care au chip-urile de memorie degradate, cu defecte electronice la nivel de componenta sau PCB-uri cu trasee distruse.

In cazul recuperarilor de tip Chip-Off, unde se citesc datele criptate direct din memoria flash, beneficiem de suportul unei baze de date extinse cu schemele de citire pentru diverse chip-uri, comenzi VSC Read Retry, coduri ECC, Chei XOR, functii de translator virtual, totul pentru a putea readuce datele tale la forma lor initiala.

Cele mai
intalnite defecte

● Memorie cu defectiuni fizice: Memoria nu este detectata sau se prezinta cu o capacitate eronata, este instabila la citire, conector defect, controller defect, chip-uri de memorie degradate, componente arse.

● Memorie cu defectiuni logice: Memoria este functionala dar are tabel de partitie corupt, partitie formatata, date sterse.

Recomandari

In cazul in care Stick dvs. USB, care contine date importante, nu mai este detectat de calculator, ori ati sters accidental partitii sau fisiere, va recomandam sa nu mai folositi deloc cardul pentru a avea sanse cat mai mari de recuperare a datelor. Atentie la functia TRIM, detalii aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Trim_(computing)


ATENTIE !!! Nu apelati la un "prieten priceput" sau la un service local care nu este specializat in recuperarea datelor. Orice interventie gresita poate duce la pierderea definitiva a datelor.


Daca aveti un Stick USB care nu mai este detectat de sistem sau este detectat la o capacitate mai mica, nu puteti accesa datele, este deformat sau orice alte probleme, apelati la noi. Trebuie doar sa ne scrieti sau sa ne sunati pentru a ne spune mai multe despre dispozitiv.

Cum se face plata

Puteti achita manopera pentru recuperare ramburs la primirea datelor prin curier sau prin transfer bancar.


Costul pieselor de schimb necesare pentru incercarea de recuperare a datelor de pe Stick-uri USB cu defect fizic va fi suportat anticipat de catre client indiferent de rezultatul incercarii de recuperare a datelor.

Returnarea datelor recuperate

In cazul recuperarii datelor dupa o stergere sau formatare accidentala acestea pot fi transferate inapoi pe acelasi Stick USB care este functional.


Daca se recupereaza date de pe un Stick USB defect, acestea vor fi transferate pe un alt dispozitiv de stocare pus la dispozitie de catre client sau pe care acesta il achizitioneaza de la noi.


Alternativ, pentru a face cat mai rapida returnarea lor, acestea pot fi transferate Online prin conexiune securizata.