Buton inapoi

Înapoi la ‘Blog’

Recuperare Date Hard Disk Laptop HGST

Vest Data Recovery

/

26.06.2017

Recuperare Date HDD

Buna,

Sunt Teo de la Vest Data Recovery, si astazi va prezint recuperarea datelor de pe un Hard Disk HGST. Este un hard disk de laptop care a suferit un soc in timpul functionarii. Acesta a fost trimis de client la noi pentru recuperarea datelor, deoarece nu mai este detectat de sistem.

La pornire hard disk-ul scoate sunete ciudate, mai exact auzim capetele de citire care lovesc in mod repetat parcarea. Cel mai probabil acestea s-au defectat in urma socului iar hard-ul nu resuseste sa faca corect initializarea.

In continuare vom deschide hard-disk-ul in Clean Room Class 100 pentru a examina capatele de citire si starea suprafetei magnetice.

In urma examinarii putem vedea capetele de citire care sunt complet distruse ceea ce a dus cel mai probabil si la degradare suprafetei magnetice.

Vom schimba capetele de citire distruse cu unele noi pentru a incerca accesarea datelor.

Cu noile capete de citire am reusit sa facem initializarea hard disk-ului si sa accesam datele dorite de client.

Vest Data Recovery oferă servicii profesionale de recuperare date în România de pe dispozitive cum ar fi Hard Disk-uri, SSD-uri, Stick-uri USB sau Carduri de Memorie, care au defecte logice, fizice, mecanice, sau in urma formatarii ori stergerii accidentale a datelor.

Daca intampinati dificultati in accesarea datelor de pe un astfel de dispozitiv sau ati sters din greseala fisierele de care acum aveti mare nevoie va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru recuperarea lor. Ne gasiti pe pagina noastra de internet vestdatarecovery.ro, pe facebook, e-mail sau la telefon.

O zi cat mai placuta in continuare.

Webpage: www.vestdatarecovery.ro
Facebook: www.facebook.com/VestDataRecovery.ro/
Youtube: www.youtube.com/channel/UCTLg6vfZBghjdcMYrga6GUA
E-mail: office@vestdatarecovery.ro
Tel.: 0724 057 036