Recuperare
Date Card Memorie

Recuperare Date Card Memorie

Imagine recuperare date Card SD
Doresc recuperare date
Imagine recuperare date Card SD

● Ai nevoie de datele pierdute ca de aer?
● Vrei sa poti continua munca fara batai de cap?
● Iti doresti amintirile cu cei dragi?

✅ Noi avem solutii, folosim tehnologii avansate de recuperare date.
✅ Pastram confidentialitatea datelor.
✅ Oferim evaluare gratuita.

Diagnosticare Card de Memorie defect.


● Pentru diagnosticare trimiteti Card-ul de Memorie defect la noi in service.


● Odata ajuns in service, conectam Card-ul de Memorie la echipamentul nostru specializat pentru a vedea daca acesta comunica prin interfata standard de conectare.


● Daca Card-ul de Memorie nu comunica prin interfata standard de conectare, accesam direct memoria NAND folosind tehnica Chip-Off.


● In urma diagnosticarii amanuntite va comunicam sansele estimative de recuperare de date, pretul si pasii de urmat.

Cele mai intalnite probleme la un Card de Memorie.


● Memorie cu defectiuni fizice: Memoria nu este detectata sau se prezinta cu o capacitate eronata, este instabila la citire, conector defect, controller defect, chip-uri de memorie degradate, componente arse.


● Memorie cu defectiuni logice: Memoria este functionala dar are tabel de partitie corupt, partitie formatata, date sterse.

Recuperare Date Card de Memorie defect.


● Card-ul de Memorie este un dispozitiv de stocare date de tip flash care este compus din 3 parti, memoriile NAND care stocheaza informatiile, un controler care gestioneaza informatiile stocate si functionarea intregului dispozitiv, si conectorul prin care se face conexiunea la un calculator.


● In momentul in care o componenta se strica, fizic, electronic sau la nivel de firmware, Cardul de Memorie devine inaccesibil pentru utilizator.


● Pe baza cunostintelor, a experientei si cu ajutorul echipamentelor specializate din laboratorul nostru de recuperare de date, putem sa extragem informatiile dumneavoastra pretioase din astfel de Card-uri de Memorie defecte sau inaccesibile.


● Recuperam date de pe o varietate de Card-uri de Memorie cum ar fi Carduri SD, microSD, Carduri CF, MMC, CFast care sunt defecte, inaccesibile, instabile, cu conectori rupti, care au chip-urile de memorie degradate, cu defecte electronice la nivel de componenta sau PCB-uri cu trasee distruse.

Beneficiile dumneavoastra cand apelelati la serviciile noastre de recuperare de date.


● Pregatirea si experienta echipei noastre de ingineri.


● Un laborator ultraperformant dotat cu tehnologie avansate de recuperare de date.


● Tarife avantajoase.


● Confidentialitatea datelor.


● Evaluare gratuita.


● Recuperam date de pe o varietate de Carduri de Memorie care sunt defecte, inaccesibile, instabile, inclusiv cu defecte de firmware, defecte electronice, sau diverse alte situatii.


Livrare colet Card de Memorie defect.


● Impachetati Card-ul de Memorie corespunzator pentru a nu se distruge la transport, in folie cu bule de protectie si cutie de carton.


● Lasati in pachet o foaie cu datele dumneavoastra de contact si scurt istoric a problemei intampinate.

Plata si returnarea datelor recuperate.


● In cazul recuperarii datelor dupa o stergere sau formatare accidentala acestea pot fi transferate inapoi pe acelasi Card de Memorie care este functional.


● Daca se recupereaza date de pe un Card de Memorie defect, acestea vor fi transferate pe un alt dispozitiv pus la dispozitie de catre dumneavoastra sau unul nou pe care il achizitionati de la noi.


● Daca datele recuperate nu depasesc 1TB se poate opta pentru transferul Online prin conexiune securizata.


● Plata manoperei pentru recuperarea datelor se face ramburs la primirea datelor prin curier sau prin transfer bancar.

Recomandari utile.


● ATENTIE !!! Nu apelati la un "prieten priceput" sau la un service local de calculatoare care nu este specializat in recuperarea datelor. Orice interventie gresita poate duce la pierderea.


● De cele mai multe ori cei care au apelat la astfel de metode au ajuns sa piarda datele definitiv.


● In cazul in care Cardul de Memorie, care contine date importante, nu mai este detectat de calculator, ori ati sters accidental partitii sau fisiere, va recomandam sa nu il deconectati imediat si sa apelati la noi pentru a avea sanse cat mai mari de recuperare a datelor.


Modele Card-uri de Memorie


CompactFlash Type I and Type II UDMA 7, CF Ultra, CF Ultra II, CF Ultra III, CF Ultra IV DMA, CF Extreme, CF Extreme III, CF Extreme IV, CF Elite, CF Elite Pro, CF Ultimate, CF Pro, CF Pro II, CF Pro III, Microdrive, MagicStor

SD, SD Pro, Turbo-SD, SD Ultra, SD Ultra II, SDHC, SDHC Turbo, SDHC Ultra, SDXC, SDXC Ultra, mini SD, mini SDHC, Turbo Mini SD, micro SD, micro SDHC, micro SDHC Ultra, T-Flash

MMC I, MMC II, MMC plus, MMC plus Turbo, MMC 4.0, MMC mobile, RS-MMC, RS-MMC 4.0, RS-MMC Mobile, RS-MMC HS, DV RS-MMC, MMC micro

xD-Picture Card, xD-Picture Card Type M, xD-Picture Card Type M+, xD-Picture Card Type H

Memory Stick (MagicGate), High Speed Memory Stick (HS-MS), Memory Stick PRO, Memory Stick PRO HS, Memory Stick PRO Ultra II, Memory Stick PRO Extreme, Memory Stick PRO Extreme III, Memory Stick Duo, Memory Stick Duo HS, Memory Stick Duo-ROM (MagicGate), Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo HS, Memory Stick PRO Duo Ultra, Memory Stick PRO Duo Ultra II, Memory Stick PRO Duo Mark 2, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick PRO-HG Duo Ultra, Memory Stick PRO-HG Duo HX, Memory Stick XC, Memory Stick XC-HG, Memory Stick XC Duo, Memory Stick XC-HG Duo, Memory Stick Micro (M2)